Oldalak

vasárnap, január 31

Színes horgolt szett



Kaptam (egy játékban) egy nagy csomag, nem teljesen egyforma és nagyon színes kásagyöngyöt. Sokáig állt a fiókban és mindig odébb tettem, de aztán egy hirtelen jött ötlet miatt felfűzettem az egész csomagot anyuval. Aztán horgoltam belőle bogyókat és egy ferde széles karkötőt. Ezt már régebben mutattam, de ITT megnézhetitek az akkori bejegyzést. De még maradt sok felfűzve. Most viszont kedvem volt horgolni és csináltam belőle 3 sima karkötőt (amit akár egyenként akár többed magukkal is lehet hordani). De a maradék nem lett volna elég nyakláncnak, így azt (a már többször kipróbált és szeretett) medálnak horgoltam meg. Bármihez felvehető, mert szerintem nincs olyan szín benne ami ne lenne kompatibilis akármilyen színű ruhaneművel :D

péntek, január 29

Danka 3szög medál


Ma fűzni akartam. Volt is a fejemben egy medálkép. De azt is tudtam, hogy most kivételesen a maradékos dobozaimat fogom kicsit "felélni". Játszani kicsit azzal, hogy valamiből csak ennyi van és kész :) A végeredmény egy ilyen 3szög alakú medál lett. A színekkel még barátkozom, élőben a golyók nem ilyen szürkék, hanem lilák. De egy borús napon ennyit lehet kihozni a fényképből ;)

szerda, január 20

Cilla gyűrű


Az első ismerkedés a Chilli gyöngyökkel. Termetes gyűrű lett, de olyan pont nekem való :) Lehet, hogy mintája is lesz, ha kibogozom, hogy fűztem. Csak mert fűzés közben nem egyszer "eltévedtem" az eredeti elképzeléstől és a végeredmény érdekében többször bontottam az elődöket.

szombat, január 16

Balda medál

Nagy rivoli befoglalását is terveztem már egy ideje. A sok szirommal még nagyobb lett, de nem bánom, mert amúgy is ilyet terveztem :) 
A medál megvásárolható a TisziGyöngyben.
Mintája már elérhető a TisziGyöngyben.

péntek, január 15

Aletta medál

Végre volt időm és lehetőségem is fűzni. Már egy ideje szirmokról álmodom :) Úgyhogy megint virágmedált fűztem. 
A medált megvásárolhatod a TisziGyöngyben.
Mintája már elérhető a TisziGyöngyben.

kedd, január 5

Bőrkarkötők



A két vastagbőrös karkötőt az unokaöcsém kapta, a vékonyabbat meg az öcsém barátnője. Persze karácsonyra. Sajnos sokkal többre nem futotta az erőmből az ünnepekre való felkészülés. De örültem, hogy örültek neki :)