Oldalak

szerda, február 27

Lapos lencse befoglalás


Már régóta gondolkoztam rajta, hogy ki kellene találnom, hogy a nem domború lencsét hogy lehet szépen befoglalni. Most pont volt rá időm és kedvem. :) Egyszerű, mutatós. Hétköznapra. Nekem. :)

kedd, február 26

Továbbfűzött Rege


Valami megbízhatót kerestem, amivel kiléphetek a "nem tudom mit csináljak" fázisomból. Elővettem egy őskövület mintámat és elkezdtem fűzni. Mire a végére értem, megjött a kedvem és csicsáztam még. :)

hétfő, február 25

Zádorka szett



A karkötő elemei már egy ideje megvannak, csak mindig halasztottam a befejezést. Most volt időm fűzni, így meglett. És akkor már medál is kellett neki, mert egyébként árva lenne. :D

vasárnap, február 24

Valda medál


Szilvánának indult, de már az elején tudtam. hogy a swarovski szívek nélkül akarom megfűzni. Végül az első pár lépés után teljesen más irányt vett az egész. 

vasárnap, február 10

Uzonka medál


Aprócska medál, visszafogott embereknek. Bár a 3 féle swarovski ezt megcáfolja...

Elmaradások

 Úgy nézzétek ezt a Cellini spirált, hogy kb 6 éve fűztem. Akkor kihívásnak vettem és egy egész nyakláncot terveztem fűzni. De túl merevnek minősítettem, így félbehagytam és repült a dobozba. A tavalyi újrahasznosítás "áldozata" lett végül.
Őket meg a tegnapi tanfolyamra készítettem, hogy legyen mintapéldány. És kezdeni kellett vele valamit. Majd kiderül, hogy kinek a táskáját fogja díszíteni. :)

vasárnap, február 3

Szadira virág


Nem jók a képek... de hát itt havazik és sötét van. De én már a tavaszt várom, annyira akartam egy virágot már, hogy mindent elhalasztottam és fűztem egyet. :)