Oldalak

hétfő, május 30

Mézvirág nyaklánc


Judittól kaptam ezt a gyönyörű mézrétes-virágos üvegcsodát. Annyira tetszik benne az a méz szín... pedig a képen nem is látszik, hogy sok rétegben van az üvegben. Olyan az egész mintha egy méztengerben úsznának a virágok. :) Még egyszer köszönöm Judit!

szombat, május 28

All fo(u)r Love


Bocsánat. Duplán is. :) Mert erőltetett a neve, de amikor kész lett, ez ugrott be róla és akkor már így marad. És a rossz minőségű képek miatt is... de itt esik? Ott is? :)

vasárnap, május 22

Edit nyakláncom szettben


Igaz, keveset fűzök mostanában. De megvan az okom rá. Hamarosan megtudjátok. Addig itt az Edit nyakláncom karkötője. :) Horgolni még horgolgatok. ;)

A medálrész üvegkövét még Edittől kaptam. Köszönöm.

hétfő, május 9

Asszimetrikus Achát nyaklánc


És még egy befejezett nyaklánc. Ezt is anyukámnak köszönhetem, mert ő fűzte fel a gyöngyöket. :) Igaz, ennek a nyakláncnak azért van egy csavarintása is, mert nem csak horgolt, hanem fűzött is. :)

vasárnap, május 8

Donut szettben

Végre. :) Az egyik együtt fűzögetés (Zsuzsival és Katival) eredménye nem nyomja már a félkészes dobozomat. :) Igaz, ehhez kellett anyu, hogy felfűzze nekem a gyöngyöket.

hétfő, május 2

Laurának, aki 6 éves lett :)


Középső fiamat, Matyit, meghívták egy kislány születésnapjára. Hát mit is kaphatna ajándékba egy kislány??? ;)

vasárnap, május 1

A 3 grácia :)



Meglett mindegyik. De még nem mondom meg miért lett három és kiknek megy. :) Csak kirakom, mert el fogom felejteni, hogy ilyen is volt...